Missie en visie

over ons

Visie en missie

Missie
Proflangs staat voor kwaliteit en aandacht. Het optimale kwaliteitsniveau is voor ons bereikt als u tevreden bent. Kwaliteit gaat over de snelheid van het leveren van de juiste tekst in de juiste context, het halen van de deadlines, efficiënt werken en een effectieve communicatie. Kortom: wij komen onze afspraken na.

Ons team kenmerkt zich door een vriendelijke gesprekspartner te zijn. Elke opdracht wordt met aandacht behandeld.  Ons team is bereid een extra stap te zetten als het gaat om het verwezenlijken van uw doelstellingen.

Visie
Wij gaan voor een verdieping van kennis en kunde op het gebied van vertalingen. Naast het in stand houden van uitstekende persoonlijke relaties met klanten wordt expertise op het gebied van effectief gebruik van software en technologie uitgebouwd.  Daarnaast zorgen verdieping van vaardigheden en kennis voor een expertise die ten gunste van u komt.

Wij zijn voor een steeds groter aantal klanten een belangrijke schakel in het bereiken van doelen op het gebied van internationaal zakendoen en communicatie.