Ons team

Eelco van Essen

Directeur

Eelco is sinds begin 2016 directeur bij Proflangs. Voordat hij deze functie aanvaardde kende hij het team echter al als Sales Manager. Hij is ondernemend en heeft gevoel voor taal. Eelco kenmerkt zich als een bruisende persoonlijkheid die steeds op zoek is naar mogelijkheden en kansen. Het uitgangspunt is een positieve groei genereren voor zowel Proflangs als onze gewaardeerde klanten. Eelco heeft veel werkervaring opgedaan in verschillende branches, culturen en talen. Hij zal voldoende ruimte hebben voor onze klanten en u graag te woord staan!

Marcia van Rooijen-Roeleveld

COO/Sr. Projectmanager

Marcia is oplossingsgericht, stressbesteding, ervaren en heel klantvriendelijk. Ze staat de vertalers praktisch bij als senior Project Manager en zij houdt hun planning in de gaten. Zij wordt aangestuurd door de directeur. Door haar ruime ervaring in haar vak werkt zij echter zeer zelfstandig als COO. Ze wordt geprezen voor haar hands-on mentaliteit. Marcia is een krachtig operationeel persoon die communicatief zeer vaardig is.

Lydia van der Steen

Revisor/Vertaler

Lydia was, net als Marcia en Mechteld, al werkzaam in dit team voor de overname door de nieuwe eigenaren in 2010. Hun samenwerking heeft zich daarom zeer verfijnd. Lydia is een collegiale medewerker, die haar vak verstaat. Zij zet de puntjes op de i en gaat zeer kritisch met teksten om, of het nu gaat om vertaalwerk of proeflezen. Kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Door de uitstekende en geoliede samenwerking in het team worden zowel kwaliteitsdoelen als deadlines gehaald.

Imke Bulle

Revisor/Vertaler

Imke is een aantal jaar geleden bij Proflangs gaan werken. Op dat moment woonde zij nog in Egypte en had een werkplek in één van de kantoren van onze partnerorganisatie Euro-Com International. Door goed gebruik van middelen en media is dit jarenlang heel goed verlopen. Nu woont zij, samen met haar Egyptische man, alweer een tijdje in Nederland.  Zij werkt voor een groot gedeelte vanuit huis, maar komt ook met enige regelmaat naar ons kantoor in Bunnik. Imke levert kwalitatief zeer hoogwaardig vertaalwerk en haalt haar deadlines zonder uitzondering.

Kristina Inostrantseva

Projectmanager

Kristina werkt bij Proflangs als Project Manager. Ze studeerde Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Utrecht en werkt sinds 2017 op ons kantoor in Bunnik. Typisch Kristina? Ze beschikt over een flinke dosis enthousiasme, is oplossingsgericht en gaat altijd voor het beste resultaat. Kristina zet net dat stapje extra. Kortom: een belangrijk onderdeel van ons team.

Mechteld Meijer

Administratief medewerker

Mechteld werkt als administratief medewerker voor Proflangs. Zij zorgt dat de boekhouding er keurig uitziet en dat alles wat nodig en verplicht is ook daadwerkelijk in de archieven te vinden is. Ze verzorgt facturen op tijd en zorgt ervoor dat aangiftes op de juiste tijd en manier bij de belastingdienst worden aangeleverd. Mechteld werkt parttime. Omdat ze twee keer per week op kantoor is, levert zij een wezenlijke bijdrage aan een efficiënt en effectief team.

Christine Sanders

Revisor/vertaler

Christine is onze nieuwste aanwinst. Zij is ons vertaalteam kortgeleden komen versterken en heeft zich direct ontpopt tot een fijne collega die nu al bekend staat om haar scherpe blik, punctualiteit en creativiteit. Met haar is ons team nog beter in staat aan al uw (vertaal-)wensen te voldoen.

Marchell Schepers

Business Development Manager

Sinds april 2021 versterkt Marchell het team van Proflangs als Business Development Manager. De afgelopen jaren is Marchell werkzaam geweest bij verschillende Belgische vertaalbureaus gericht op de Benelux regio. Hij heeft daar veel ervaring opgedaan in de vertaalindustrie, het werken met vertalers en de technologische ontwikkelingen in de branche. Door zijn ervaring met zowel grote internationale spelers als regionaal opererende midden- en kleinbedrijven is hij in staat oplossingen te bieden voor iedere uitdaging waar de Proflangs klant voor staat. Het is zijn doel om het samenwerken met Proflangs nog makkelijker, efficiënter en leuker te maken. Daag hem gerust uit met uw vragen over vertalingen en hoe u uw vertaal-Euro het beste kunt besteden!