Ons team

Eelco van Essen

Directeur

Eelco is sinds begin 2016 directeur bij Proflangs. Voordat hij deze functie aanvaardde, was hij al actief als Sales Manager. Hij is ondernemend en heeft gevoel voor taal. Eelco kenmerkt zich als een bruisende persoonlijkheid die steeds op zoek is naar mogelijkheden en kansen. Het uitgangspunt is een positieve groei genereren voor zowel Proflangs als voor onze gewaardeerde klanten. Eelco heeft veel werkervaring opgedaan in verschillende branches, culturen en talen.

Marcia van Rooijen-Roeleveld

Operations Manager

Marcia is oplossingsgericht, stressbesteding, ervaren en heel klantvriendelijk. Marcia stuurt het projectmanagementteam aan en staat haar collega’s bij waar nodig. Ze wordt geprezen voor haar hands-on mentaliteit. Marcia is een krachtig operationeel persoon die communicatief zeer vaardig is.

Kristina Inostrantseva

Projectmanager

Kristina werkt bij Proflangs als projectmanager. Ze studeerde Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Utrecht en werkt sinds 2017 op ons kantoor in Bunnik. Typisch Kristina? Ze beschikt over een flinke dosis enthousiasme, is oplossingsgericht en gaat altijd voor het beste resultaat. Kristina zet net dat stapje extra. Kortom: een belangrijk onderdeel van ons team.

Anna Wallenborn

Projectmanager

Betrouwbaar, scherp en punctueel zijn kernwoorden die Anna perfect omschrijven. Onmisbaar trouwens ook. Ze maakt een belangrijk deel uit van ons projectmanagementteam en zorgt er altijd weer voor dat iedere opdracht goed wordt uitgevoerd.

Nicoline van Eijkelenburg

Projectmanager

Onze nieuwste aanwinst! Sinds enige tijd versterkt Nicoline ons projectmanagementteam een aantal dagen per week. Met haar open, frisse blik en enthousiasme toont ze zich een echte aanpakker. Perfect geschikt voor de service die we bij Proflangs aan onze klanten willen bieden.

Lydia van der Steen

Vertaler/Reviewer

Lydia is, net als Marcia en Mechteld, een Proflangs teamlid van het eerste uur.  Lydia is een collegiale medewerker die haar vak verstaat. Zij zet de puntjes op de i en gaat zeer kritisch met teksten om, of het nu gaat om vertaalwerk of proeflezen. Kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Door de uitstekende en geoliede samenwerking in het team worden zowel kwaliteitsdoelen als deadlines gehaald.

Imke Bulle

Vertaler/Reviewer

‘Afstand verzwakt geen vriendschap’ en Imke is hier een perfect voorbeeld van. Begonnen vanuit Egypte en inmiddels werkzaam vanuit het zuiden van ons land, zien we Imke niet vaak, maar desondanks is ze een volwaardig en gewaardeerd lid van ons team. Imke levert kwalitatief zeer hoogwaardig vertaalwerk en haalt haar deadlines zonder uitzondering.

Christine Sanders

Vertaler/Reviewer

Nadat Christine direct na haar studie aan de Vertaalacademie in Maastricht ons team is komen versterken is ze inmiddels uitgegroeid tot een ervaren vertaalster en een fijne collega die bekend staat om haar scherpe blik, punctualiteit en creativiteit. Met haar is ons team nog beter in staat aan al uw (vertaal-)wensen te voldoen.

Mechteld Meijer

Administratief medewerker

Mechteld zorgt ervoor dat de boekhouding er altijd keurig uitziet en dat alles wat nodig en verplicht is ook daadwerkelijk in de archieven te vinden is. Ze verzorgt facturen op tijd en zorgt dat aangiftes op de juiste tijd en manier bij de belastingdienst worden aangeleverd. Als teamlid van het eerste uur kunnen we ons een Proflangs zonder haar niet meer voorstellen.