Werkwijze

Over ons

Werkwijze

Ons team luistert en werkt bij voorkeur samen met jou aan het behalen van je doelen. Voordat wij met jouw opdracht aan de slag gaan, gaan we graag met je in overleg over hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen en wat jouw wensen zijn.

Mocht je willen dan kun je het gehele proces natuurlijk ook gewoon aan onze kundige projectmanagers overlaten.

Wij kiezen altijd voor kwaliteit en daarom hebben we naast de externe vertalers waar we mee samenwerken, ons eigen in-house team dat de vertalingen reviseert en controleert. Zij bewaken jouw terminologie en huisstijl.

Ons projectmanagementteam volgt je opdracht van offerte tot aflevering.

Proflangs werkt conform de ISO 17100-norm, wat inhoudt dat ons kwaliteitsniveau en onze werkwijze minimaal gelijk zijn aan de eisen die gesteld worden in deze norm voor vertaaldiensten.
Onze DIN-ISO 17100-registratie (nr. 7U042) waarborgt dit.

Duurzaam
Proflangs is een bedrijf waar rekening gehouden wordt met duurzaamheid; we werken onder andere zoveel mogelijk papierloos.
Op de hoogte
Ons team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vertaalbranche door het volgen van opleidingen, seminars en webinars.
Overzicht
Ons team werkt met Plunet, een projectmanagementsysteem waar alle offertes, orders en facturen worden bijgehouden. Elke order wordt van begin tot einde in de gaten gehouden.